Esports

L'Akasvayu i Pesic negocien la liquidació i Pedro Martínez el podria substituir

Pedro Martínez es perfila com a nou entrenador de l'equip de Girona

L'estada de Svetislav Pesic a la banqueta de l'Akasvayu només haurà durat una temporada. Exitosa, però només una. El club gironí no va fer oficial ahir la marxa del tècnic serbi, perquè encara estan negociant els termes de la liquidació, però ja és un secret que sap tothom que Pesic no seguirà a Girona.

Pesic pot acabar al Dinamo de Moscou, després que durant la temporada, emparant-se en els bons resultats, va anar augmentant el seu nivell d'exigències de tota mena al club, que vol reduir pressupost en lloc d'incrementar-lo i accedir a les peticions del tècnic, que pretenia fer un equip capaç de guanyar la Lliga ACB ja la pròxima temporada. Tot plegat va fer que de mica en mica s'anessin enterbolint les relacions entre Pesic i el director general, Antonio Maceiras -molt bones des de l'etapa del Barça-, fins que la situació ha esdevingut insostenible.

Tot i que hi ha diversos candidats per ocupar el lloc d'entrenador de l'equip de Girona, Pedro Martínez sembla que en serà el proper tècnic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.