El Barcelona deixa fora l'Akasvayu de les semifinals

El Barça s'enforntarà al Tau a l'eliminatòria de semifinals

L'Akasvayu Girona s'ha acomiadat de les eliminatòries pel títol davant un F.C. Barcelona que ha dominat a plaer (75-90) el quart partit de la sèrie ja que els d'Ivanovic sempre han tingut el control del marcador i del joc.

L'equip barcelonista s'ha mostrat molt més encertat des del primer quart en el qual ja s'ha establert una diferència de 4 punts al final del mateix (15-19), diferència que s'ha incrementat en els minuts següents i que han superat durant la majoria de minuts els 10 punts.

Malgrat que al descans s'ha arribat amb una diferència de 36-43 el parcial de sortida de la segona part 0-7, ha establert un nou domini per als visitants que resulta absolutament insalvable per un Akasvayu en el que només ha contestat Mcdonald autor de 23 punts i l'únic que s'ha mostrat encertat en atac per part dels locals.

A l'equip d'Ivanovic destaca la bona defensa de tot el col·lectiu i també les anotacions de Kakiouzis (17), Lakovic (16) i Basile (14).

El Barça podia haver aconseguit una renda més àmplia si hagués estat encertat en els llançaments de triples. Els barcelonistes es mesuraran al Tau a l'eliminatòria de semifinals.