Esports

El Barça homenatjarà Nicolau Casaus al Gamper

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha recordat Nicolau Casaus com "un cavaller del Barça" i ha assegurat que el club estarà a l'altura del que va ser el seu exvicepresident, al qual ha recordat, a més, com "la imatge del joc net" i "el pare de les penyes" i ha instat a donar-li l'últim adéu en el trofeu Joan Gamper del pròxim 29 d'agost.

"És un dia trist, però alhora d'alegria perquè s'ha homenatjat un home de bondat. Era un home molt estimat perquè representava la imatge del fair play", ha recordat el president blaugrana des del cementiri de les Corts on aquest migdia s'ha celebrat el funeral per Casaus.

Laporta ha recordat que en les instal·lacions del Museu del FC Barcelona, a l’entrada de Tour del Museu, a la porta 18, s'ha posat un llibre de condol a disposició dels socis i aficionats blaugrana per acomiadar Casaus.

Els assistents
Al funeral hi han assistit diverses personalitats, exjugadors i exdirigents blaugrana, entre ells Josep Lluís Nuñez, Joan Gaspar, Carles Rexach, Hristo Stóitxkov i Josep Guardiola, entre molts d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.