Esports

El Ricoh suma el seu segon triomf al Nou Congost

Fer-se fort a casa. Si el Ricoh Manresa, amb el pressupost més baix de la Lliga ACB, de llarg, té alguna opció de fer el miracle de mantenir-se a l’elit del bàsquet espanyol, ha de ser assegurant-se els màxims triomfs possibles en el seu ambient al Nou Congost. I de moment l’equip de Jaume Ponsarnau ha estat capaç de guanyar els dos partits que ha disputat com a local.

Si en la primera jornada va ser el Menorca, un rival directe, l’equip que va caure a Manresa, ahir va ser el Cajasol, un equip que s’ha gastat molts diners per reforçar-se, però que demoment no ha estrenat el caseller de victòries, el que va sortir derrotat del Nou Congost per 87-81.

El Ricoh es va refer d’un mal primer quart, que va perdre per 14-25, amb un 28-13 en el segon parcial (42-38 al descans). Els manresans van basar l’important triomf sobretot en tres jugadors: Rafa Martínez (15 punts, amb 10/11 tirs lliures, i 5 assistències), Javi Rodríguez (12 p, 6 rebots i 6 faltes rebudes) i Espil (17 p,amb 3/5 triples). També van fer una bona aportació Rubio, Asselin i Callahan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.