Esports

L'Atlètic tanca el fitxatge de Motta per una temporada

El jugador ha criticat la directiva del Barça per no haver retirat la clàusula de rescissió

L'Atlètic de Madrid ha tancat avui el fitxatge per una temporada de l'italo-brasiler Thiago Motta, migcampista defensiu procedent del Barcelona, després de l'acord aconseguit per les tres parts, pel que serà presentat dilluns que ve com a nou jugador blanc-i-vermell, segons ha anunciat el club madrileny.

El jugador ha criticat la directiva del Barça per no haver retirat la clàusula de rescissió.

El futbolista, que s'incorporarà de manera immediata a l'equip dirigit pel mexicà Javier Aguirre, passarà aquesta mateixa tarda el reconeixement mèdic amb el seu nou equip, des de les 17.30 hores a la Clínica Moncloa de Madrid.

Motta, de 24 anys, és el novè fitxatge de l'Atlètic per a la pròxima campanya, al costat de Raúl García (Osasuna), l'italià Christian Abbiati (Milan), Luis García (Liverpool), l'uruguaià Diego Forlán (Vila-real), José Antonio Reyes (Arsenal), el portuguès Simao Sabrosa i els brasilers Diego Costa, ja cedit al Celta de Vigo per a aquest curs, i Cléber Santana.

El migcampista, substitut del francès Peter Luccin -traspassat avui al Saragossa-, arriba a l'equip blanc-i-vermell des del Barcelona, en què no entrava en els plans de l'holandès Frank Rijkaard, tècnic blaugrana, pel que havia estat declarat transferible.

Motta, que va arribar al primer equip del Barcelona procedent del filial, ha disputat les últimes sis temporades en el conjunt blaugrana, amb el qual ha conquistat dos títols de Lliga, el 2004-05 i 2005-06, i una Lliga de Campions, a la final del 2006 davant de l'Arsenal anglès.

En aquests sis cursos, el futbolista ha jugat 96 partits de Lliga amb la samarreta blaugrana i ha marcat sis gols. En competició europea, a més, va disputar quatre edicions de la Lliga de Campions, amb 33 partits jugats i dos gols, i una de la Copa de la UEFA, en què va acumular cinc partits i va sumar un gol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.