Esports

Motta abandona l'entrenament en llitera per una nova lesió

El futbolista s'ha fet mal en l'articulació en la part final de la sessió preparatòria d'aquest matí de l'equip madrileny

L'italo-brasiler Thiago Motta, centrecampista de l'Atlètic de Madrid, ha abandonat en llitera l'entrenament del conjunt matalasser amb evidents mostres de dolor i sense poder posar la cama a terra després de patir una lesió en el genoll esquerre.
El futbolista s'ha fet mal en aquesta articulació, la mateixa que es va lesionar l'11 de setembre del 2004 quan jugava en el FC Barcelona, en la part final de la sessió preparatòria d'aquest matí de l'equip madrileny, quan participava en un exercici de possessió de pilota.

En les pròximes hores, Motta, que ha estat atès al mateix terreny de joc i al vestidor per José María Villalón, cap dels serveis mèdics del club, serà sotmès a diverses proves mèdiques per avaluar l'abast de la seva lesió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.