L'Espanyol treu un meritori empat amb l'Utrecht

Ha remuntat un 2 a 0 en contra amb gols de Luis García i JonathanSoriano

L'Espanyol s'ha acomiadat d'Holanda amb un treballat empat davant l'Utrecht (2-2) en un partit en el qual els blanc-i-blaus han aconseguit igualar un desavantatge de dos gols gràcies a l'encert de Luis García i de Jonathan Soriano.

No ha sortit amb tanta empenta l'Espanyol com en el partit davant l'Heerenveen (1-3) i ha estat l'Utrecht el que ha originat totes les accions de perill en els primers minuts. Carlos Kameni, que avui s'ha estrenat després de recuperar-se d'una lesió, ha hagut de treballar durament en unes quantes ocasions.

Aviat han arribat les primeres ocasions per als locals. Vandenbergh i Broerse han tingut el gol a les seves botes, però ha estat George que ha aconseguit avançar els holandesos en aprofitar una passada en profunditat.

El conjunt català ha intentat reaccionar i el del planter Javi Márquez ha donat el primer avís amb un remat llunyà que ha acabat sortint a córner. Aquesta oportunitat ha despertat una l'equip català i Tamudo ha realitzat dues jugades perilloses, que no han acabat en gol per poc.

Mal inici de la segona part
L'arrencada de la segona part no ha estat favorable per als d'Ernesto Valverde, que s'han tornat a deixar sorprendre pels locals. Dickoh ha aprofitat una sèrie de rebutjos a l'àrea per aconseguir el segon gol de l'Utrecht i gairebé sentenciar el partit.

Això no obstant, l'Espanyol ha intentat reaccionar i escurçar distàncies al marcador. Després d'algunes aproximacions sense excessiva fortuna, Luis García ha donat una mica d'emoció al partit després de culminar una precisa assistència.

El conjunt català s'ha animat després del gol del davanter asturià i ha buscat l'empat amb més intensitat. Jonathan Soriano, que ha entrat pel capità Raúl Tamudo en el segon temps, ha aprofitat una passada molt llarga del defensa Javi Chica per aconseguir la igualada.

Els dos equips han semblat donar per bo l'empat i el marcador no ha registrat cap variació. Bona segona part d'un Espanyol que ha estat capaç de remuntar un resultat advers i que ha ofert un correcte nivell en els seus dos partits a Holanda.