L'Espanyol es llueix davant del modest Glentoran (0-6)

L'Espanyol s'ha imposat amb comoditat al Glentoran nord-irlandés per un clar 0-6 en un partit que ha començat amb un enorme retard perquè el material del conjunt blanc-i-blau ha arribat tard a Belfast, ja que l'avió que l'havia de transportar no ha estat puntual.

Després d'un intercanvi d'acostaments, Tamudo ha inaugurat el marcat en aprofitar un precisa pilota del mig-campista brasiler Jonatas Domingos.

El gol ha animat al conjunt de Valverde, que ha seguit aproximant-se amb perill. Corominas, Torrejón i Zabaleta han estat a punt de marcar, però ha estat un defensa rival qui ha assolit el segon gol, en marcar en pròpia porta.

Valverde ha fet rotacions de nou i l'equip B no ha decebut. Riera ha avisat en el primer minut de la represa i en l'acció següent ha aconseguit marcar. Al festival golejador s'hi ha sumat el davanter Luis García, qui ha anotat dos. El primer en aprofitar una bona jugada de Jonathan Soriano i el segon de penal.

Després del cinquè gol el ritme del partit ha baixat i amb prou feines ha tingut història, excepte pels intents d'alguns jugadors per agradar el tècnic. Amb el pas dels minuts, el joc s'ha endurit i fins i tot Moisés Hurtado ha hagut d'abandonar el terreny de joc per precaució.

A poc del final, Jonathan Soriano ha marcat el sisè gol per al seu equip. El davanter centre, qui es juga el seu futur, ha aprofitat una passada de Valdo.