Esports

Stoner fa una nova 'pole', ara a Misano

Casey Stoner compartirà la primera fila de la graella amb Valentino Rossi (Yamaha) i el campió Nicky Hayden (Honda)

El renovat Misano és un circuit nou per a tots els pilots de la graella i, per tant, no hi havia cap avantatge sobre el paper i sí igualat de condicions per a tothom. Insistim, sobre el paper, perquè a la pràctica la tríada Ducati-Bridgestone-Stoner –cada cop és més difícil determinar l’ordre d’importància dels tres factors– va dominar sense oposició la jornada d’entrenaments oficials i va tornar a sumar una nova pole position.

Casey Stoner compartirà la primera fila de la graella amb Valentino Rossi (Yamaha) i el campió Nicky Hayden (Honda). Com era de preveure, a Misano s’ha desfermat la rossimania –Tavullia, el poble natal del Doctor és a menys de 10 quilòmetres del circuit– i milers de seguidors vestits de groc van celebrar com a autèntiques victòries els successius passos per meta de l’italià en què millorava els seus registres. No obstant això, al final van ser els ducatistes els que es van sortir amb la seva.

Pedrosa sortirà sisè
La tercera plaça de Hayden, aconseguida amb gomes de classificació, maquillava una mica les dificultats que està travessant l’equip Repsol Honda, que un cop més van afectar l’actuació del català Dani Pedrosa. Així, el pilot de Castellar del Vallès sortirà des de la segona fila de la graella –va ser sisè a la classificatòria–, després d’una sessió en què va trobar-se més dificultats de les previstes per trobar els millors settings de cara a la cursa d’aquest migdia.

“Tot i que sortir des de la segona fila no és del tot dolent, esperava alguna cosa més de la classificatòria”, va admetre el català, que va afegir que “a dia d’avui el meu ritme de cursa no és el que voldríem”. Pedrosa també va explicar que la sortida serà vital “perquè el primer tram del circuit és molt estret i enrevessat i els avançaments són difícils”.
Igual que en MotoGP, la categoria del quart de litre té un dominador amb mà de ferro, el mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia). El campió del món va aconseguir ahir una nova pole i es mostrava confiat a poder sumar una nova victòria. Itàlia és un país que li agrada molt al pilot mallorquí i on se sent estimat i, després de la frustrant actuació de Mugello, vol treure’s l’espina i poder clavar finalment la bandera de Lorenzo’s Land en territori transalpí. Al seu torn, el txec Lukas Pesek (Derbi) sortirà en el primer lloc de la graella dels 125.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.