Esports

Stoner, nou campió de moto GP

Gran Premi de Japó

L'australià Casey Stoner (Ducati) s'ha convertit avui en el nou campió del món de Moto GP després d'acabar en sisena posició en el gran Premi del Japó, disputat a Motegi, on l'italià Valentino Rossi (Yamaha) només ha pogut ser tretzè, cosa que, afegida a la caiguda del català Dani Pedrosa (Honda), ha posat en safata el títol a l''aussie'.

L'australià agafa, amb aquest títol, el relleu del Michael Doohan, últim australià (1998) que va guanyar en la categoria reina del Mundial. A més, Stoner ha conquerit el campionat quan encara queden tres grans premis per disputar-se.

La victòria a Motegi ha sigut avui per a una altra Ducati, la del veterà Loris Capirossi, que ha sigut el més hàbil en una carrera en què els principals favorits han sigut més conservadors, cosa que ha obert la veda en la lluita pel calaix de dalt tot. Després de l'italià, el francès Randy de Puniet (Kawasaki) ha fet segon i Toni Elias (Honda), tercer per primera vegada des de la fractura de fèmur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.