Esports

Jorge Lorenzo, bicampió del món de 250cc

Jorge Lorenzo (Aprilia) s'ha convertit en bicampió del món de 250cc després d'acabar tercer al Gran Premi de Malàisia de motociclisme, penúltima prova del Mundial, on a més el seu gran rival pel títol l'italià Andrea Dovizioso (Honda) ha caigut quan liderava la carrera i només ha pogut acabar onzè.

El pilot mallorquí revalida així el Mundial conquistat exactament fa un any i el deixa en una situació immillorable per un més que possible salt a MotoGP.

MotoGP
L'australià Casey Stoner (Ducati), campió del món dels últims dos grans premis, ha guanyat a Malàisia la seva dècima carrera de la temporada de MotoGP i ha posat de manifest que al 2007 no ha trobat rivals.

Darrere l'australià s'han classificat l'italià Marco Melandri (Honda), l'espanyol Dani Pedrosa (Honda), el francés Randy de Puniet (Kawasaki) i l'italià Valentino Rossi.

Enmig del debat sobre la regulació dels pneumàtics per a la temporada que ve amb la finalitat d'igualar als pilots, Stoner, la seva Ducati i els seus Bridgestone s'han mostrat invencibles al circuit de Sepang, als afores de Kuala Lumpur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.