Esports

Valentino guanya a estoril, Stoner haurà d'esperar

Dani Pedrosa queda segon en la cursa de MotoGP del Gran Premi de Portugal

El pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) ha guanyat la cursa de MotoGP del Gran Premi de Portugal, catorzena prova puntuable del Mundial, disputada avui diumenge al circuit d'Estoril, on Dani Pedrosa (Honda) i Casey Stoner (Ducati) han quedat en segona i tercera posició respectivament d'una carrera que ha estat viva fins al final.

Després d'una bona sortida, Dani Pedrosa s'ha col·locat en segona posició superant el seu company Nicky Hayden (Honda) i deixant Rossi en la cinquena posició. Per davant seu, Stoner ha començat a tirar del grup, però el català ha sabut aguantar el ritme.

Per darrera, Rossi ha anat remuntant fins que ha arribat ha pogut superar Stoner, que ha tingut problemes amb la moto. Rossi i Pedrosa han iniciat aleshores un seguit de voltes d'infart, amb successius avançaments. Finalment, Rossi ha consolidat una primera plaça que endarrereix uns dies més la previsible consecució del Campionat per part de Casey Stoner.

Remuntada de Bautista
En 250cc la victòria ha estat per Alvaro Bautista (Aprilia), que ha remuntat tretze llocs. En segona posició ha quedat Dovizioso (Honda), i en tercer Lorenzo (Aprilia).

En la categoria de 125cc el podi ha quedat conformat per un triplet d'Aprilia, amb Héctor Faubel en primer lloc, Gabor Talmacsi en segon i Pol Espargaró, tercer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.