El Barça torna a il·lusionar (3-1)

El FC Barcelona ha passat la segona prova de la pretemporada i ha guanyat sense problemes per un resultat de 3 -1 l'escocès Heart of Midlothian, en un partit disputat a l'estadi Murrayfield, davant 57.000 espectadors (xifra rècord en aquest estadi). Ronaldinho ha marcat dos gols i el mexicà Giovanni Dos Santos un altre.

Ronadinho ha lluitat cada pilota, Eto'o ha tornat a demostrar la seva velocitat i Henry la seva bona adaptació a l'equip. Les esperances del planter Dos Santos i Bojan tampoc han defraudat.

Els gols
Ronaldinho ha obert el marcador al minut 20 amb un penal contra Zambrotta. Tres minuts després el finlandès Makela ha aprofitat una pilota morta en el punt de penal després d'una centreda i ha igualat el partit.

Ronaldinho, en el minut 39, ha fet el segon per al Barça de cap, després d'una triangulació entre Eto'o i Sylvinho.

La nota curiosa l'ha posat dues persones que han envaït la pista durant el primer temps, un d'ells per a col·locar un gorret a l'italià Zambrotta, sense majors incidents.

Henry, Dos Santos i Bojan han entrat en la segona meitat i han donat també una bona imatge. Dos Santos ha estat precisament qui ha tancat el marcador en culminar una jugada de Bojan i Henry.