Esports

Motta: "Les declaracions de Txiki m'han perjudicat"

El secretari tècnic ha aconsellat al jugador que accepti alguna de les ofertes que ha rebut

El migcampista Thiago Motta ha criticat les declaracions del seu secretari tècnic, Aitor Txiki Beguiristain, que recomanava al jugador acceptar alguna de les ofertes que ha rebut. El futbolista considera que l'han perjudicat.

Sobre les declaracions del secretari tècnic del club convidant-lo a acceptar alguna de les ofertes que ha rebut, Motta ha explicat que li "sorprèn que digui públicament una cosa així" ja que considera que el "perjudica per negociar amb un altre club. Ara cal aclarir el tema".

"La situació és la mateixa, hem parlat una vegada, però res no ha canviat", ha assegurat Motta, un dels jugadors transferibles dins de la plantilla blaugrana juntament amb Maxi López i Santi Ezquerro.

Motta ha admès que malgrat veure's més fora que dins del club, la seva intenció és seguir el pols que manté amb el Barcelona per aconseguir la carta de llibertat per fitxar per un altre equip, mentre que l'entitat blaugrana no vol desprendre's del jugador sense ingressar cap quantitat.

Saragossa, Milan...
L'italobrasiler s'ha referit al Milan i Saragossa, dos dels clubs que han mostrat interès a la seva contractació: "el Milan és un gran club, igual que un altre que ha sonat com el Saragossa. Són entitats molt bones que no es poden descartar, però si el Barça no compten amb mi, com va dir Txiki, em buscaré la carta de llibertat carta per buscar-me un equip jo mateix", ha subratllat Motta.

El del planter ha explicat que "les negociacions estan parades" i espera que Txiki Beguiristain i el seu representant les reobrin aquesta setmana i arribin a una solució.

"No vull molestar ni perjudicar ningú", ha assegurat l'italobrasiler. "Ells sabran perquè s'ha arribat a una situació així. Jo vaig parlar amb l'entrenador i em va dir que seguís treballant", ha assegurat Motta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.