Esports

Eto'o: "Estic orgullós de ser un objectiu del Milan, però em quedo al Barça"

El club italià està disposat a oferir fins a 50 milions d'euros per al davanter camerunès

“El Milan és un gran equip, un club reconegut mundialment, que ha guanyat amb molt de mèrit la Lliga de Campions. Estic orgullós de ser considerat un objectiu d'una entitat tan prestigiosa però, per ara, estic bé on estic, em quedo al Barcelona”. Són les paraules del davanter del FC Barcelona Samuel Eto'o, de 26 anys, en una entrevista al diari esportiu La Gazzetta dello Sport.

El jugador camenurès afirma que “per ara” vol dir que està “content de jugar en el Barcelona” i que ha vestit “dues samarretes amb orgull: la blaugrana i la del Mallorca”.

Davant l'oferta de l'equip italià, que està disposat a oferir fins a 50 milions per ell, afirma: “Afecta també al club. A mi les xifres no m'han fet canviar mai d'idea. Al Barcelona, no ho sé ...”

Respecte a la confirmació de que Ronaldinho segueix en el Barça, la consagració de Messi i l'arribada d'Henry, Eto'o assegura que el conviden a pensar que l'equip de Rijkaard “tindrà un gran atac”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.