Esports

Eto'o: "Si no és avui, tornaré demà"

Just tres mesos després de caure greument lesionat en el Trofeu Joan Gamper, Samuel Eto'o ha declarat avui que la tornada als terrenys de joc està molt pròxima i ni tan sols descarta reaparèixer en el derbi de dissabte que ve davant l'Espanyol.

"Em trobo bé, he treballat dur i sembla que estic gairebé al final. Moltes persones volen saber si jugaré dissabte, i en el futbol tot canvia i tot va tan ràpid que un no sap. El que sé és que estic treballant dur i, si no és avui, tornaré demà, i si no passat, però ja estic aquí", ha manifestat en una entrevista concedida a Barça TV.

Eto'o es va trencar contra l'Inter de Milà el tendó del recte anterior de la cama dreta, la mateixa en què la passada campanya va tenir una greu lesió de menisc. L'internacional camerunès, que en aquell temps va precipitar la seva tornada per culpa de les ganes d'ajudar l'equip, no ha volgut aquesta vegada forçar la recuperació.

Diferència entre jugar a casa i fora
"A casa tenim un camp més gran i podem obrir el joc i jugar com volem. Fora els camps són a vegades més petits i no hem trobat el nostre joc com ho solíem fer: pressionar a dalt i recuperar pilotes a dalt. Ahir (contra l'Olympique de Lió), com la segona part contra el Recre, tothom va estar corrent i pressionant i això és bo", ha argumentat.

El derbi contra l'Espanyol
El davanter blaugrana també ha parlat del derbi de dissabte que ve contra l'Espanyol, "que està aquí per mèrits propis". Per a Eto'o, en el partit de Montjuïc hi haurà "molta pressió", serà "bastant complicat" i guanyarà l'equip que estigui més concentrat. "Si estem ficats, que sembla que sí, ens emportar-nos els tres punts", ha sentenciat.

La lliga de Campions
Samuel Eto'o també ha mostrat la seva satisfacció pel fet que el Barça s'hagi classificat, com a primer de grup, per als vuitens de final de la Lliga de Campions, encara que ha evitat pronunciar-se sobre possibles rivals, perquè "no hi ha equips durs ni menys durs i, a vegades, l'equip amb menys nom és el que et complica les coses".

"L'avantatge que tenim és que juguem la tornada a casa. És un avantatge important, però no hem d'adormir-nos fora, perquè si en l'anada et fiquen quatre a zero, després serà complicat ficar cinc a casa, perquè es tanquen", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.