Esports

El Barça estudia fer una minigira al maig i muntar una escola de futbol al Vietnam

Hanoi podria acollir a mitjans de maig un amistós contra la selecció vietnamita

Representants del Barcelona s'han reunit amb les autoritats esportives vietnamites per negociar la possible disputa d'un amistós al Vietnam i l'obertura d'una escola de futbol a la capital del país, segons informa la premsa local vietnamita.

El director de màrqueting per a l'Àsia del club, Joshua Thomson, es va entrevistar ahir amb el president de la Federació de Futbol del Vietnam, Nguyen Trong Hy, a qui va traslladar que el Barça està interessat a entrar en el lucratiu mercat vietnamita després de l'èxit de l'última gira per la Xina i el Japó, segons el diari Than Nien.

D'aquesta forma, Hanoi podria acollir a mitjans de maig un amistós contra la selecció vietnamita, i les dues parts també van tractar la possibilitat d'establir una escola de futbol a la ciutat amb ajuda tècnica del Barcelona, ha afegit Hy.

El futbol és una autèntica passió nacional al Vietnam, on l'any passat el Mundial d'Alemanya va ser seguit pel 80% de la població i algunes famílies van arribar a adquirir generadors elèctrics per no perdre's cap partit malgrat les temperatures pròximes als 40 graus centígrads.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.