Esports

Rijkaard ja prepara el derbi sense Ronaldinho

Només set jugadors del primer equip jugaran la Copa Catalunya

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, ja prepara el derbi de dissabte que ve davant l'Espanyol sense comptar amb Ronaldinho, sancionat amb un partit per la seva expulsió davant el Getafe.

"Sembla clar que per a aquest partit no podem pensar en ell [Ronaldinho]. El club ha fet tot per donar-li suport i intentar que no el sancionin, però crec que, una vegada que el comitè ha pres una decisió, s'ha d'acceptar", ha comentat Rijkaard, qui d'aquesta manera s'ha mostrat escèptic sobre les possibilitats que el comitè de disciplina esportiva suspengui cautelarment el partit amb el qual el comitè de competició ha sancionat el davanter.

El tècnic holandès ha dit que té  "un pla B" per suplir la baixa de Ronnie i, encara que no ha volgut revelar si aquesta alternativa era la de convocar el davanter del filial Giovanni dos Santos -un jugador d'un perfil similar- sí ha destacat que l'internacional mexicà és "un bon futbolista" i que "està capacitat per jugar amb el primer equip".

Copa Catalunya
Barça i Espanyol s'enfrontaran també demà dimarts a la final de la Copa Catalunya, un partit pel qual Rijkaard ha convocat només set jugadors del primer equip, entre els que no es troba Ludovic Giuly, "amb molèsties a la seva cama dreta".

També ha apuntat que aquest partit servirà perquè els futbolistes que menys participen "agafin el ritme de disputar un partit sencer" i no ha anat més enllà a l'hora de valorar el títol, que arriba en el moment més inoportú de la temporada.

La plantilla -o el que queda d'ella per culpa de la diàspora d'internacionals- s'ha entrenat aquesta tarda a porta tancada al Camp Nou, just abans que la selecció argentina, amb la qual Rijkaard s'ha travessat a l'entrada del túnel de vestidors, i que demà disputarà en el mateix escenari un amistós davant Algèria.

El tècnic holandès ha explicat que ha aprofitat aquesta coincidència "per saludar a la majoria" dels integrants de la seleccció, però ha volgut deixar clar que en cap moment s'ha parat a xerrar amb els jugadors del Saragossa Pablo Aimar i Gabi i Diego Milito per demanar-los que guanyin al Reial Madrid dissabte que ve.

"Els he desitjat sort, però per al partit de demà", ha comentat en to de broma Rijkaard, qui considera que el conjunt aragonès, que es juga la seva classificació per a la Copa de la UEFA, no necessita un estímul extern per sortir a per totes davant el conjunt blanc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.