Esports

Valdés valoraria "positivament" que el Reial Madrid caigués en la 'Champions'

Futbol

El porter del Barcelona Víctor Valdés valoraria "positivament" que el Reial Madrid perdés demà contra el Lazio al Bernabéu i no es classifiqués per als vuitens de final de la Lliga de Campions.
"Quan a la Copa d'Europa cau un rival, en aquest cas un equip gran com el Madrid, cal valorar-ho positivament pel fet que no te'l trobaràs després", ha argumentat Valdés, qui ha matisat que més enllà d'aquest interès per no trobar-se el conjunt blanc en un possible encreuament europeu, no li preocupa el que facin els homes de Bernd Schuster en competicions internacionals.

Cas diferent és el de la Lliga, on Valdés no té inconvenients a reconèixer que està pendent del que fa l'etern rival, "perquè en aquesta competició la referència sempre és el que està a dalt de tot, ja sigui el Madrid o qualsevol altre".

Bon ambient
El porter blaugrana també ha comentat les declaracions de Pedja Mijatovic, director esportiu del club madrileny, qui fa uns dies va destacar que a la plantilla blanca hi ha més bon ambient que en la del Barça.

"(Mijatovic) deu tenir càmeres al vestidor per veure el que passa", ha ironitzat Víctor Valdés, qui ha assegurat que en el Barcelona "l'ambient és bo des de fa molts anys".

"Som un grup d'una mitjana d'edat jove que ve a gaudir cada dia conscient de la responsabilitat que suposa jugar al Barça", ha afegit el porter de l'Hospitalet, qui ha insistit que cap membre de la plantilla entrarà en aquest tipus de provocacions, "perquè el que nosaltres hem de fer és parlar al camp".







Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.