Esports

Alonso torna a Renault

Fórmula 1

El pilot espanyol Fernando Alonso ha desvetllat el misteri després de les especulacions dels últims dies i ha confirmat, en la seva pròpia pàgina web, que la pròxima temporada correrà amb Renault, retornant així a l'equip en el qual va aconseguir els seus dos títols mundials.
Fernando Alonso, que l'any passat va córrer amb McLaren, va rescindir el seu contracte amb l'escuderia britànica al finalitzar aquesta temporada.

El contracte es produeix després de la decisió de la FIA la setmana passada de no sancionar a Renault pel cas d'espionatge a McLaren, fet que va deixar les portes obertes per al fitxatge de l'espanyol per l'equip francès.

En la seva web, l'asturià afirma: "No ha estat una decisió fàcil. Vull agrair a tots els equips l'interès que han mostrat per comptar amb els meus serveis. L'elecció d'ING Renault l'he pres tenint en compte el seu projecte esportiu i valorant el seu enorme palmarès".

De vacances
Abans de prendre la decisió, Alonso ha estat una setmana de vacances relaxant-se i allunyat el màxim possible de l'enorme expectació que el seu futur ha estat suscitant.

"Les tres primeres setmanes de novembre he agafat unes vacances que he gaudit a 'tope' i he pogut desconnectar de la Fórmula 1. Per tant, la decisió d'escollir equip no ha dut molt més d'una setmana perquè tant jo com la gent que m'envolta teníem bastant clar què és el que volíem", diu el pilot en la seva pàgina web.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.