Esports

Fernando Alonso, tretzè en la 2a tanda d'entrenaments lliures de Melbourne

Fórmula 1

La primera sessió d'entrenaments al circuit australià d'Albert Park ha estat per a Kimi Räikkönen, que ha rodat mig segon més ràpid que els McLaren de Hamilton i Kovalainen, mentre que el seu company de Ferrari, Felipe Massa, es quedava en la quarta posició.
Fernando Alonso, tot i acabar sisè, ha estat 1,9 segons més lent que el finlandès i també ha estat superat pel Red Bull de Mark Webber.

Les coses han empitjorat per a l'asturià a la segona sessió, en la qual tan sols ha pogut ser tretzè a 2,2 segons del millor temps, marcat per Hamilton.

Els Ferrari han baixat una mica el ritme: Massa ha estat tercer, i Räikkönen, sisè. Una altra vegada Webber ha sorprès amb el seu Red Bull, mentre que el seu company d'equip, David Coulthard, també ho ha fet prou bé i ha obtingut el cinquè millor registre.

Nelson Piquet, company de Fernando Alonso que també pilota un R28, ha pagat la poca experiència i ha sigut divuitè a la primera tanda d'entrenaments i dinovè a la segona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.