Esports

El jugador de Xàbia David Ferrer venç l'equatorià Nicolás Lapentti en el torneig Godó

El jugador de Xàbia David Ferrer, segon cap de sèrie del torneig, ha assegurat que el partit que ha disputat avui contra l'equatorià Nicolás Lapentti, al qual ha derrotat per 4-6, 6-4 i 6-3 en dues hores i mitja de joc, ha estat "molt dur", ja que s'ha notat "malament físicament".

"Porto molts partits a sobre, cansament acumulat i a sobre m'està costant dormir", ha revelat el tennista de la comarca de la Costera, que en qualsevol cas no ha volgut restar mèrits a Lapentti, qui ha estat molt sòlid durant tot el partit i ha estat a punt de d'apartar-lo dels quarts de final.

Ferrer ha comentat també que la bola amb què es juga aquest Godó és "diferent" a la d'altres tornejos de terra batuda, però que això tampoc no pot servir d'excusa. "Fa quatre dies que estem aquí i hem tingut ja temps d'adaptar-nos".

Sobre el partit que l'espera en quarts de final contra el guanyador del duel entre Tommy Robredo i Guillermo Cañas, ha destacat que sigui quin sigui el seu adversari, serà "un partit duríssim i de molt desgast físic", ja que tant l'espanyol com l'argentí "imposen molt ritme" quan són a la pista..


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.