Esports

El Ral·li Dakar farà les Amèriques

Argentina i Xile acolliran l'edició del 2009 de la cursa

El Ral·li Dakar se'n va a Amèrica. Així ho han anunciat aquest dilluns els responsables de la carrera, que han informat  que la propera edició de la cursa es realitzara entre els dies 3 i 18 de gener del 2009 a l'Argentina i Xile. Aquest anuncia arriba quatre setmanes després que el Dakar 2008 fos suspès al no poder garantir-se la seguretat dels participants en part del recorregut que havia de travessar Mauritània.

El futur Dakar serà en realitat un Buenos Aires-Buenos Aires, ja que començarà i acabarà a la capital argentina i recorrerà uns 9.000 km, 6.000 dels quals seran cronometrats, i inclourà una jornada de descans a la localitat xilena de Valparaiso. L'organització presentarà aquest dimarts tots els detalls de la carrera, però a grans trets es preveu que la cursa es dirigeixi cap al sud, entri a la Patagònia, per entrar posteriorment a Xile i girar cap al nord fins al desert d'Atacama i la costa xilena, per tornar després cap a la costa argentina. Amb aquest recorregut s'assegura la inclusió d'algunes jornades de desert, en línea directa amb l'esperit del clàssic ral·li africà.

Dret preferent per a inscrits el 2008
Els inscrits en la frustrada prova d'aquest any tindran dret preferent per inscriure's en la nova prova i comptaran amb algunes exempcions, com ara pagar pel trasllat de vehicles tant en el viatge d'anada com en el de tornada.

Abans de decidir-se per Sud-Amèrica, la organització ha tingut en compte altres recorreguts alternatius, com ara Tunísia-Líbia-Egipte, Angola i Sud-Àfrica.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona