Esports

Rafa Nadal pateix una lesió crònica al peu

TENIS

El número 2 del rànquing mundial de tenis, Rafael Nadal, té un problema seriós al seu peu, que pot afectar-li la resta de la seva carrera, ha dit el seu entrenador i tiet, Toni Nadal.

"Està afectat per una lesió al peu des de 2005. Ell ha hagut d'aprendre a conviure amb el dolor al llarg de dos anys", ha assegurat Toni Nadal en una entrevista al Diari de Mallorca.

Quan se li ha preguntat quan de seriosa és la lesió ha dit: "Prefereixo no respondre. És greu. No ho sé. Deixaré que el doctor respongui a aquesta qüestió. Rafael ha de prendre moltes precaucions quan juga".

Gran part del joc de Rafa Nadal està basat en les seves habilitats atlètiques però Toni Nadal ha hagut de treballar per modificar el seu joc i per reduir el nombre de partits que juga. "Estem satisfets amb la temporada que s'ha acabat, amb la lesió i tot plegat. El seu joc ha millorat i els partits són menys intensos", ha dit.

"Roger Federer és un jugador complet, Rafael té un estil diferent. El factor clau és escurçar la durada dels partits i crec que ho hem aconseguit".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.