Esports

Ernesto Valverde no continuarà a l'Espanyol la temporada que ve

L'entrenador Ernesto Valverde no seguirà a la banqueta de l'Espanyol la temporada que ve. Així li ho ha comunicat el tècnic al president Daniel Sánchez Llibre aquest mateix dilluns a la tarda.

Tot i que Ernesto Valverde encara té un any de contracte, el club pactarà amb ell una sortida amistosa.

Ernesto Valverde ha dit en roda de premsa –on no ha respost cap pregunta als mitjans– que marxa, entre d'altres raons, perquè "l'ambient a l'entorn de l'equip no és el millor, i aquesta és la millor decisió, tant per a mi com per al club". El president del club, Daniel Sánchez Llibre, ha explicat que Valverde no es refereix als jugadors quan parla del mal ambient i, paradoxalment, ha dit que més aviat el problema el provocava el "vestuari".

Valverde ha tancat "un cicle" al capdavant de l'equip blanc-i-blau i ha assegurat que deixa enrere "dos anys meravellosos" i amb la final de la Copa de la UEFA de Glasgow com a millor record.

El director esportiu, Paco Herrera, ha dit que encara no pensa en el perfil del nou d'entrenador, però que "demà" començarà a "reflexionar-hi".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.