Esports

La torxa olímpica arriba al Japó, on s'esperen més protestes

Jocs Olímpics

El Japó es prepara avui per a les possibles protestes que hi pugui haver durant el recorregut de la torxa a la seva capital i per això ha muntat un estricte operatiu de seguretat.

Els mitjans japonesos han dit que a Nagano, on arribarà la flama dissabte, el recorregut estarà custodiat per més de 4.000 policies, amb agents antiavalots i 100 policies regulars que escudaran els portadors de la torxa.

Mentre la Xina ha definit el relleu de la flama arreu del món com una "jornada d'harmonia" de cara als Jocs Olímpics de Pequín, la flama s'ha convertit en un imant de manifestacions contra el país organitzador per la seva repressió contra el Tibet.

Durant el seu pas per París, Londres i San Francisco, els portadors de la torxa van ser assetjats per manifestants, mentre que a Canberra es van produir disturbis entre tibetans i xinesos residents a Austràlia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.