Esports

L'AXA Barça ha guanyat el CSKA Moscou (64-62)

BÀSQUET: EUROLLIGA

L'AXA Barça ha guanyat per dos punt i en final d'infart el CSKA Moscou per 64-62 en l'últim part del Top 16 de l'Eurolliga. Amb aquest resultat el conjunt blaugrana s'assegura el passi a quarts de final com a segon de grup tot i la victòria de l'Unicaja Màlaga davant la Lottomatica de Roma per 79-58.

El primer quart ha acabat amb un parcial de 15-16 favorable al CSKA, mentre que el segon ha estat encara més igualat, amb un parcial de 17-17. Ja en el tercer quart, els dos equips continuen frec a frec amb avantatges i el Barça ha arribat a posar-se fins a cinc punt per sobre. El parcial ha estat de 18-15. finalment, l'últim quart, el més disputat, ha acabat amb un 14-14.

L'AXA Barça necessitava guanyar aquest partit per assegurar-se el passi a quarts de final. Ja a quarts s'emparellarà amb el Maccabi de Tel Aviv. El Reial Madrid, que tenia opcions de passar a quarts i emparellar-se amb el Barça ha perdut davant l'Olympiacos grec i ha quedat fora de la competició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.