Esports

Rijkaard desautoritza un dels seus assessors i assegura que es vol quedar al club

Barça

L'entrenador del Barça, Frank Rijkaard, ha matisat que no manté cap relació contractual amb Jil van Eyle, el seu assessor personal que havia assegurat en la seva pàgina web que el tècnic abandonarà el club, a l'hora que ha reiterat el seu "compromís" amb l'entitat blaugrana.

En una nota remesa als mitjans de comunicació holandesos i reproduïda per la pàgina web oficial del BarÇa, Rijkaard puntualitza que no ha parlat amb Van Eyle sobre el seu futur professional.
L'holandès Van Eyle, creador de la iniciativa solidària Teaming i assessor personal de Rijkaard, va escriure que "Frank anirà en unes setmanes del Barcelona", raó per la qual "s'acabarà el meu treball per a ell".

Rijkaard, en canvi, ha insistit avui que "sempre" ha dit que vol "seguir mantenint el compromís amb aquest club" i que no té "cap intenció d'anar-me'n".

"Ens trobem en un moment en el qual el més important és mantenir la calma i recolzar-nos els uns als altres", ha afirmat Frank Rijkaard, que demà, dissabte, compareixerà davant la premsa en la prèvia del partit de Lliga contra el València


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.