Esports

Hamilton fa el millor temps en els entrenaments de Malàisia i Alonso queda molt lluny dels més ràpids

El pilot anglès de McLaren Lewis Hamilton ha fet el millor temps en la segona sessió d'entrenaments del circuit de Sepang de Fórmula 1, a Malàisia, on el seu excompany Fernando Alonso ha quedat en el 14è lloc, molt lluny dels més ràpids. Més de dos segons separen l'asturià, que ara corre amb Renault, de la marca d'avui del seu rival més dur des de la temporada passada, durant la qual van competir junts i mal avinguts a Mclaren i cap dels dos va aconseguir guanyar el campionat, que es va endur Kimi Raikkonen.

De moment, el vigent campió Raikkonen ha quedat tercer en els entrenaments d'avui amb el seu Ferrari, gairebé quatre dècimes per darrere de Hamilton. En segon lloc, un altre Ferrari, el de Felipe Massa.

La pole s'ha de decidir la propera matinada, en els entrenaments oficials que configuraran la graella de sortida de la segona cursa del campionat de 2008. En la primera, la setmana passada a Austràlia, Hamilton va sortir des del primer lloc i va guanyar el gran premi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES