Esports

L'autògraf d'Alonso, el més cotitzat a Montmeló

Centenars de seguidors s'han concentrat al Circuit de Catalulnya a l'espera del pilot asturià

Milers de joves entusiastes s'han acostat avui al Circuit de Catalunya, on diumenge es correrà la cinquena prova puntuable del mundial de F1. El pilot asturià Fernando Alonso (Renault) amb prou feines ha pogut atendre els centenars d'aficionats que s'amuntegaven darrere de les tanques al pit lane del Circuit de Catalunya.

Igual que la vintena de pilots del mundial de F1, l'asturià s'havia compromès a una sessió d'autògrafs davant el pit lane del seu garatge, però l'afluència d'aficionats ha desbordat les previsions, fins al punt que per evitar qualsevol incident s'ha recomanat al pilot que entrés en un espai segur i que, quan es calmessin els ànims, ho tornés a intentar.

Així, l'espai de l'escuderia Ferrari ha sigut el segon més concorregut, darrera del de Renault. Càntics com "Sí, sí, sí, el podi ja és aquí", han rebut Alonso, a qui s'animava perquè en la carrera de diumenge tingui la sort de pujar al calaix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES