Esports

Victòria de Kimi Räikkönen i Alonso és vuitè

El finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari) s'ha adjudicat la victòria al Gran Premi de Malàisia, segona prova puntuable per al campionat del món de Fórmula 1, i Fernando Alonso (Renault) ha quedat vuitè.

Räikkönen ha dominat la carrera amb autoritat i ha creuat la línia de meta amb gairebé 20 segons d'avantatge sobre el polonès Robert Kubica (BMW) i 38 sobre el finlandès Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes).

Lewis Hamilton, que ha acabat en cinquena posició per darrere de l'italià Jarno Trulli (Toyota), quart, es manté com a líder del mundial amb 14 punts, mentre que en segona posició hi ha l'alemany Nick Heidfeld (BMW), sisè avui darrere el britànic.

Malgrat haver-ho intentat en les últimes voltes, Fernando Alonso (Renault) s'ha hagut de conformar amb la vuitena posició per darrere de l'australià Mark Webber (Red Bull-Renault), en una carrera en què gairebé no hi ha hagut abandonaments. El més rellevant ha estat el de Felipe Massa (Ferrari), que ha sortit de la pista a la volta 31 de les 56 de la carrera, quan era segon darrere de Räikkönen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES