Esports

El brasiler Felipe Massa guanya al circuit de Bahrain i Raikkonen torna al capdavant de la classificació

El brasiler Felipe Massa, de Ferrari, s'ha refet avui d'un mal inici de temporada en guanyar el Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain, al circuit de Sakhir. Després dels fracassos d'Austràlia i Malàisia, en què ni tan sols va completar les curses, Massa ha tornat a guanyar a Bahrain, per segon any consecutiu. Aquesta victòria situa el brasiler en el sisè lloc de la classificació del mundial després dels tres primers grans premis de la temporada.

En segon lloc, ha creuat la línia de meta el seu company de Ferrari, Kimmi Raikkonen, actual campió mundial. Amb aquest podi, el finlandès torna a posar-se al capdavant de la classificació, ja que Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ha acabat la cursa en el 13è lloc i doblat, i no ha sumat cap punt. El britànic queda ara en el tercer lloc de la classificació general.

El tercer a pujar al podi de Bahrain ha estat el polonès Robert Kubica, de BMW, que no ha pogut rendibilitzar del tot la primera pole de la seva carrera i queda en la quarta posició en el mundial.

L'asturià Fernando Alonso continua sense tirar endavant amb el seu Renault i avui ha acabat en desena posició: no ha aconseguit cap punt i és el novè en la general.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.