Esports

Akasvayu atropella el Pamesa amb un Gasol estel·lar

Bàsquet

L'Akasvayu Girona ha doblegat avui al pavelló de la Font de Sant Lluís un Pamesa València impotent i ho ha fet amb una altra actuació estel·lar de Marc Gasol, dominador absolut de les dues cistelles.

Amb problemes en la direcció de joc per la baixa de Shammond Williams i el mal estat d'Albert Oliver per una gastroenteritis, el Pamesa s'ha sentit inferior. Mancat d'ambició i d'orgull, amb prou feines ha oposat resistència a l'equip català, al qual en va tenir prou amb una petit accelerada en el tercer quart per trencar el partit.

La primera part ha estat una mica més igualada. L'equip de Pedro Martínez, amb una rotació àgil i un bon nivell físic, dominava el joc sense problemes amb un Cvetkovic incisiu i una notable aportació de San Emeterio.

A falta d'idees i de lideratge ofensiu, el Pamesa s'ha agafat a la defensa. L'equip valencià s'ha mantingut cohesionat i amb algunes arrencades esporàdiques de geni de jugadors com Urtasun, Claver o Douglas ha aconseguit mantenir-se amb el cap aixecat.

Però després del descans el partit s'ha acabat i ha començat el recital de Gasol. El pivot català ha assumit el comandament del seu equip, ha anotat, ha rebotat, ha intimidat i ha repartit joc per aconseguir per cinquena vegada aquesta temporada 'dobles figures' (18 punts i 14 rebots) i un total de 44 punts de valoració.

Els tímids intents de reacció del Pamesa, un d'ells de Barac, s'han quedat en això. Cada cop local era contestat per l'Akasvayu per partida doble amb un Sant Emeterio molt eficaç. Després d'unes dolentes setmanes, l'equip de Pedro Martínez s'ha agradat a la pista, inclòs el debutant Erik Daniels.

Per això no ha deixat d'accelerar en cap moment. Amb el Pamesa barroer i lent, l'equip de Girona s'ha donat un bany de confiança, tot al contrari que els locals que han fet que les grades de la Font de San Lluís es buidessin abans d'hora.

L'equip valencià acumula ja tres derrotes seguides i el que és pitjor avui ha donat una mostra de falta de caràcter que ningú no esperava contra un Akasvayu que guanya part del crèdit que havia perdut en les últimes setmanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona