L'Akasvayu guanya in extremis al Vive Menorca (66-63)

Un triple de McDonald a falta de només un segon per al final del partit ha donat a l'Akasvayu la victòria en el partit jugat contra el Vive Menorca. Els gironins s'afermen en les posicions de play-off i arribaran a la Copa del rei després d'haver guanyat els dos últims partits de lliga.

El partit entre els gironins i els illencs ha estat marcat per la falta de brillantor per part dels dos equips, sent els visitants els que han dominat la primera part, 34-35 al descans, i els locals el que han fet el mateix en la segona.

De fet, el tercer quart ha estat l'únic en el qual un equip ha manat obertament sobre el seu rival, ja que en els deu primers minuts de la represa el parcial ha estat de 19-11. Renda suficient perquè l'Akasvayu aconseguís la seva màxima diferència a favor, que mai no ha superat els deu punts.

El marcador final, 66-63, és una mostra més que els dos equips han estat lluny d'oferir un partit amb cert nivell per als aficionats, que s'han hagut de conformar de veure com l'ajustat marcador posava tota l'emoció a la matinal.
Ja en l'últim quart, l'Akasvayu podia haver definit a base de tirs lliures, però els de Pedro Martínez no han tingut el seu dia en aquest aspecte, cosa que ha donat opcions a un Menorca que amb una safata de Marinovic, el dia que tornava a Fontajau, ha empatat el partit a falta de només vuit segons. La pissarra de Martínez ha funcionat i McDonald amb el seu triple ha evitat la pròrroga, encara que Ricard Casas se n'ha anat molt disgustat per entendre que la tripleta arbitral li havia escatimat una falta més que buscada.

L'Akasvayu arribarà a la Copa del rei després d'haver guanyat de manera consecutiva el Pamesa i el Vive Menorca i després d'haver obert una renda de dues victòries de diferència respecte als seus perseguidors, cosa que l'aferma en els llocs d'eliminatòries pel títol.

De la seva banda, el Vive Menorca ha perdut el seu novè partit com a visitant, després de deu jornades disputades lluny de l'illa. De res, de moment, no els està servint als de Ricard Casas lluitar els partits fins al final.