Esports

Els Ferrari dominen el circuit de Sepang

GP de Malàisia

Els Ferrari sortiran des de la primera fila al Gran Premi de Malàisia. Felipe Massa ho farà des de la primera posició després d'aconseguir la 'pole', mentre que el seu company Kimi Räikkönen l'acompanyarà en segon lloc.
Per darrere d'ells, s'han col·locat en les proves classificatòries els pilots de McLaren Heikki Kovalainen i Lewis Hamilton, tercer i quart respectivament. Per la seva banda, Fernando Alonso ha aconseguit la novena posició. L'asturià ha afirmat que era "el màxim que podia esperar".

Ara bé, després de conèixer el resultat de la classificació per a la carrera de demà, els pilots de McLaren han estat sancionats pels comissaris del Gran Premi de Malàisia amb la pèrdua de cinc posicions a la formació de sortida per haver molestat Fernando Alonso i Nick Heidfeld a l'última volta de la sessió de classificació.

D'aquesta manera, Heikki Kovalainen i Lewis Hamilton sortiran des de la vuitena i novena posició, respectivament, mentre que Alonso en recupera dues i sortirà des del setè lloc.

Després de la sessió de classificació, Fernando Alonso ha afirmat que "he fet més o menys el que esperava. He tingut moltes dificultats per entrar a la Q3 i una vegada allà tot ha estat perfecte".

L'asturià també ha assenyalat que "podria haver posat menys gasolina i situar-me al cinquè o sisè lloc, però he escollit sortir demà amb més combustible i d'aquesta manera sabia que seria novè o desè. El meu objectiu serà intentar aconseguir el màxim nombre de punts i si hi ha una carrera boja com a Austràlia, intentar aprofitar-ho".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.