Esports

Hamilton assoleix la primera 'pole' de la temporada

El pilot britànic Lewis Hamilton de l'escuderia McLaren-Mercedes ha aconseguit la 'pole' de la cita inaugural de la temporada, el Gran Premi d'Austràlia, per davant del polonès Robert Kubica, de BMV, i del finlandès Heikki Kovalainen, també de McLaren-Mercedes, mentre que l'asturià Fernando Alonso (Renault) ha acabat en l'onzena plaça.

McLaren-Mercedes ha estat la gran victoriosa de la fase de classificació i Ferrari, l'altra escuderia favorita, no ha aconseguit cap lloc al podi.

Fernando Alonso
Alonso ha patit el trencament del diferencial del seu cotxe. L'asturià comptava amb una marca suficient per a garantir el pas a l'última ronda, però li han anul·lat per l'accident que ha patit Mark Webber. Amb el temps d'Alonso, anul·lat pels comissaris, podria haver estat setè. El pilot ha expressat que el seu objectiu serà puntuar i deixar de banda el podi, igual que quan va debutar amb l'escuderia francesa el 2003.

Les grans sorpreses de la jornada han estat el segon lloc de Kubica i els problemes de Raikkonen amb el cotxe, que ha tingut un problema amb la bomba de la gasolina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.