Esports

Marc Gasol confirma la seva marxa a la NBA la temporada que ve

Bàsquet

El pivot Marc Gasol ha manifestat la seva intenció d'abandonar l'ACB per jugar a partir de la temporada que ve a la NBA, on podria formar part de l'equip dels Memphis Grizzlies, club que té els seus drets a la Lliga nord-americana i on també va començar a jugar el seu germà Pau, actual jugador de Los Angeles Lakers.

Marc Gasol, de 23 anys, era objectiu del FC Barcelona i del Reial Madrid, entre altres clubs, però finalment ha decidit fer el salt a la NBA. El jugador català ha estat les dues últimes temporades a l'Akasvayu Girona, cedit pel Barça fins a aquest any.

"La meva intenció és anar-me'n a jugar a la NBA", ha explicat el jugador en una roda de premsa en un hotel de Girona. Marc Gasol ha reconegut la possibilitat d'anar-se'n als Memphis Grizzlies, que li han ofert un contracte per a tres anys, però no ha descartat que finalment jugui en un altre equip de la NBA si es produeix un acord entre clubs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.