Esports

Marc Gasol deixa la seva empremta a Vistalegre (74-82)

Marc Gasol ha fet un pas definitiu en el seu joc durant la temporada passada i aquesta, un pas que l'ha convertit en un jugador determinant, en un home capaç de dominar partits pel seu equip, l'Akasvayu Girona. Gasol ha signat 23 punts per mantenir-se a l'avantguarda de la taula dels millors anotadors del campionat en un partit.

L'Estudiantes, el club que hereta a la presidència Javier Tejedor, que es presentava en societat en aquest partit, se sosté sense saber ben bé com. Fernando Bermúdez ha deixat una societat amenaçada pel descens, dinamitada en les estructures esportives i desnaturalitzada. Aquest és el present de l'Estudiantes.

Contra el Girona ni tan sols ha pogut jugar a la seva pista habitual. Ha necessitat la cooperació del Reial Madrid per poder jugar a Vistalegre, feu del quadre madridista. És més, el Madrid li ha fet un altre favor encara més important aquest cap de setmana en guanyar el Grup Begar Lleó, amb el qual l'Estudiantes pugna en els llocs de descens. Amb tot, l'Estudiantes ha desaprofit aquest darrer favor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.