Esports

El Barça s'enfronta al Llevant sense Henry, Deco i Màrquez

Frank Rijkaard, entrenador del FC Barcelona, ha assegurat que no vol "mirar massa" el Reial Madrid, conjunt que ha qualificat de "molt fort psicològicament i mentalment", encara que espera que el seu equip pugui aprofitar el gran moment pel qual travessa i derrotar demà el Llevant.

"El Reial Madrid està primer en la classificació, perquè fins ara ha actuat millor, és l'equip que lidera la Lliga i això no és fàcil, perquè l'objectiu de tots els equips és guanyar contra ells", ha afirmat.

En tot cas, Rijkaard no desitja "mirar massa" el Reial Madrid, sinó fixar-se en el seu equip. "Estem aquí i no renunciem a res", ha insistit l'holandès, que ha comentat que els seus jugadors ni estan preocupats ni segueixen amb atenció els resultats del Madrid, perquè això és "més una qüestió de la premsa".

Considera el tècnic del Barça que ha arribat el moment de poder reservar alguns jugadors davant l'ajustat calendari que s'acosta. Contra el Llevant, per exemple, no podrà comptar amb Márquez -problemes físics- i han entrat en les rotacions Thierry Henry, el segon màxim golejador de l'equip després de Leo Messi, i Deco.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.