Esports

Márquez culpa els metges del club de no saber explicar bé les lesions

El migcampista del Barcelona Rafael Márquez, que ha estat gairebé dos mesos de baixa per un cop al peu dret que li va provocar un edema ossi, ha culpat els metges del club de no haver sabut explicar bé la seva lesió ni tampoc la d'alguns dels seus companys.

En una entrevista al programa Els millors anys de la nostra vida de Catalunya Ràdio, Márquez ha aclarit els problemes que ha tingut des que va patir una contusió durant el Celtic-Barça de Lliga de Campions, i ha manifestat que els serveis mèdics del club no han contribuït a posar llum sobre aquest assumpte.

"Era un qüestió dolorosa, perquè es tracta del meu peu dret, la meva eina de treball. Només en recolzar-lo sentia molt de dolor, i només era qüestió d'esperar, i potser els doctors no es van explicar bé, un dels problemes que tenim des de fa temps al club", ha argumentat.

L'internacional mexicà s'ha referit a Ronaldinho per comparar el seu cas amb el d'altres brasilers que van vestir la samarreta blaugrana, com Romário, Rivaldo i Ronaldo, "jugadors que un dia són déus i l'endemà són els pitjors" i que van haver de sortir per la porta de darrere. "Jo crec que Ronaldinho no es mereix un tracte així", ha acabat.
Márquez, a qui s'ha acusat de passar massa temps a Madrid –la seva actual parella és la model i actriu Jaydy Michel– ha defensat la seva vida privada. "La meva vida personal la visc jo i no tinc per què comentar-la amb ningú. Puc fer de la meva vida el que vulgui i només he de respondre davant el club. Als entrenaments i al camp dono el cent per cent i és on he de donar-ho tot. Fora d'això, puc fer el que vulgui", ha assenyalat.

Un Márquez molt reivindicatiu, també s'ha queixat de "falta de suport" i de "tracte injust" per a una plantilla que, segons ell, ha donat als aficionats grans tardes de futbol en les últimes temporades. "Jo crec que hem marcat una època i hem fet història. És veritat que no estem contents amb aquests dos últims anys, però la gent s'ha oblidat que vam guanyar un títol europeu", ha recordat.

D'altra banda, Rafa Márquez ha donat les claus per eliminar el Manchester United en les semifinals de la Lliga de Campions. "Ells són molt forts ofensivament i són favorits. Si conservem la pilota i som compactes en atac i defensa, podem guanyar. No encaixar cap gol aquí és la clau, tot i que ens agradaria anar a Anglaterra amb avantatge".

Respecte al títol de Lliga, el mexicà ha reconegut que seria "incòmode" fer el passadís de campió al Reial Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES