Esports

L'Espanyol visita avui el Bernabéu i vol aprofitar el mal moment del Madrid, eliminat de la Champions

Una ocasió excel·lent de fer història. L'Espanyol visita el Bernabéu amb l'espina clavada de l'1-3 malbaratat l'any passat en un final per oblidar i la necessitat de seguir sumant per mantenir-se a la zona privilegiada de la taula, sense perdre de vista la Champions. És un objectiu doble a l'espera que la desfeta europea comporti nervis entre els blancs i no una motivació extra.

El Madrid no travessa un bon moment, però l'Espanyol tampoc és una festa. Els blanc-i-blaus confien que la victòria contra el València sigui un punt d'inflexió per recuperar les sensacions perdudes. La fiabilitat de la primera volta intenta reaparèixer i el Bernabéu és una prova de foc per mirar si s'està en el camí correcte. "Espero que siguem capaços de tornar a ser l'equip amb empenta fora de casa. El rival i l'escenari motiven molt i el nostre moment és bo. Volem posar-nos a dalt i les oportunitats vénen així, no podem donar-los l'esquena", va ressaltar Valverde.

Treure's l'espina

L'entrenador de l'Espanyol segueix sense oblidar l'oportunitat perduda la passada temporada i confia a treure's l'espina. Al davant hi haurà un Madrid ferit i tocat moralment, i que ha vist com el fortí del Bernabéu s'esfondrava amb les visites seguides del Getafe i el Roma. Els blanc-i-blaus aspiren a ser els tercers. Això sí, Valverde va deixar clar que qualsevol excés de confiança seria absurd i es va atrevir fins i tot a fer pronòstics. "Anem al camp del líder, van destacats i no veig que tinguin gaires problemes. Els he vist bé als últims partits, tot i que no treuen els resultats de la primera volta", va recordar, abans d'afegir: "Considero que el favorit és el Madrid. Té cinc punts d'avantatge i el Barça va perdre una oportunitat d'or la setmana passada. El marge és considerable, però no definitiu. Tots dos equips tenen baixes importants i la Lliga no està decidida, però el Madrid porta bastant d'avantatge".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.