Esports

L'Espanyol estudia incorporar la senyera a la samarreta

Alguns directius creuen que aquest canvi podria generar polèmica

La propera reunió del consell d'administració de l'Espanyol estudiarà incorporar la senyera al pit de la samarreta, segons que ha avançat Catalunya Informació. Aquesta decisió, que aniria en paral·lel a l'estrena d'un segon equipament amb un disseny amb una creu blanca sobre fons vermell, serà discutida a principis del mes d'abril.

La possible incorporació de la senyera serviria per obrir el club a  la societat catalana. El nou disseny, que sorgeix a iniciativa d'un important accionista, inclou una senyera horitzontal just al centre del pit i molt visible. A cada un dels costats s'hi situaria l'escut del club i la silueta del nou estadi.

La proposta, sempre segons Catalunya Informació, no ha estat ben rebuda per tots els membres del consell d'administració i per tant s'haurà de sotmetre a votació. Alguns directius consideren que la mesura podria generar polèmica i que el club ja està prou identificat amb Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.