Esports

Henry es perd el derbi a Montjuïc

El davanter Thierry Henry es perdrà el derbi de dissabte que ve contra l'Espanyol, en no recuperar-se de les molèsties a la part esquerra de la zona lumbar que ja li van impedir jugar contra l'Olympique de Lió a la Lliga de Campions.

L'exjugador de l'Arsenal, que no ha pogut entrenar-se en tota la setmana al costat de la resta de l'equip, continua amb les seves molèsties, que li afecten al glutis esquerre i serà baixa "mentre la seva simptomatologia no millori", segons l'informe mèdic ofert pel club blaugrana.

Henry també es va perdre el partit contra el Valladolid, encara que per unes molèsties al turmell.

Sense Sylvinho
Tampoc no jugarà davant l'Espanyol Silvio Mendes, 'Sylvinho', a causa de les molèsties que arrossega en el turmell de la cama esquerra, mentre que Lilian Thuram i Oleguer Presas s'han entrenat a part al Camp Nou i podrien quedar fora de la convocatòria per al derbi.

Lionel Messi tampoc no ha completat l'entrenament matinal -tot i que jugarà contra l'Espanyol-, en què sí ha participat amb normalitat Samuel Eto'o.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.