L'Akasvayu força el tercer partit davant del Joventut (91-83)

Lliga ACB

La Penya i l'Akasvayu arribaran al tercer partit de la sèrie de quarts de final, després que aquest diumenge el conjunt gironí s'hagi imposat a Fontajau en un partit d'alt nivell en què el marcador final ha estat de 91-83.

Marc Gasol ha tornat a ser el jugador que durant la lliga regular ha exercit com líder indiscutible del seu equip i de la competició i amb 25 punts, 10 rebots, 8 assistències, 7 faltes forçades i 44 de valoració final ha estat el gran estilet de l'equip badaloní.

El partit ha estat marcat per la igualtat en tots els seus quarts, encara que han estat els locals els qui han aconseguit tres victòries parcials al llarg del partit. L'Akasvayu ha arribat al final del primer quart guanyant de quatre punts (21-17), però perdia al descans amb un marcador de 40-41.

A la segona part s'ha mantingut la mateixa tònica, però a mitjans del tercer quart els gironins ja han començat a fer-se amb el domini del marcador. L'empat a 58, a dos minuts del final d'aquest quart, ha representat l'última vegada que el Joventut ha intentat avançar-se.

A partir d'aquest moment el domini ja ha estat clarament local i en els últims deu minuts han aparegut les millors versions de Daniels, San Emeterio i Gasol. Entre els tres han anotat 20 punts i n'han tingut prou per sotmetre a un Joventut que ha tingut la seva última opció amb un ajustat 81-79, a menys de tres minuts per al final.

No obstant això, l'equip de Pedro Martínez estava crescut i amb un parcial de 10-4 certificava el marcador final i l'empat a un en la sèrie. Dimarts tercer capítol a Badalona.