L'Egara queda fora de la final en perdre 5-2 davant l'Unlenhorster alemany

Hoquei

El Club Egara lluitarà per la tercera plaça de la lliga europea d'hoquei, després de perdre per 5 a 2 davant l'Unlenhorster d'Alemanya en la semifinal de la final a quatre que es disputa a Rotterdam.
L'equip de Terrassa no va ser capaç de conservar l'avantatge de 0 a 2 de la qual disposava a l'inici de la segona meitat, amb gols de David Alegre (m.10) i Albert Casas (m.39).

La remuntada del conjunt alemany s'inici a falta de 22 minuts per a la conclusió, amb un gol de penal córner materialitzat per Patrick Breitensstein.

L'empat ha arribat des de l'estic de Jonas Furste en el minut 52 i 11 minuts més tard Christoph Modifiquense ha donat el primer avantatge al seu equip (3-2).

Breitenstein en el m. 64 i Benjamin Kopp en el 66 han deixat establert el 5-2 final que ha col·locat a la final l'equip alemany, que demà s'enfrontarà al vencedor de l'enfrontament entre l'H. C. Rotterdam i el HGC, mentre l'Egara buscarà fer-se amb la tercera plaça davant els perdedors del duel entre els equips holandesos.