El Reial Madrid es proclama campió de Lliga a l'últim minut contra l'Osasuna

El Reial Madrid ha aconseguit aquest diumenge el seu 31è títol de campió de Lliga, després de la victòria 2-1 a Pamplona contra l'Osasuna. Els madridistes han celebrat el títol de Lliga a la Cibeles.

Després de gairebé tot el partit sense gols, fet que implicava que el Madrid hauria d'esperar fins a la setmana que ve per ficar-se el títol a la butxaca, l'Osasuna s'ha avançat en el marcador al minut 83, amb un gol de Puñal. Al minut 87, de penal, Robben ha igualat el partit, 1-1, però no ha estat fins al minut 889 que Higuaín ha marcat el segon gol per als madridistes i, aleshores sí, l'equip s'ha proclamat campió.

Es tracta del primer títol com a entrenador de l'alemany Bernd Schuster, exjugador del Barça i del mateix Madrid, de 48 anys, que es va fer càrrec de la banqueta madridista el juliol de 2007.

Schuster ha aconseguit conservar el títol conquistat la temporada passada pel tècnic italià Fabio Capello, defenestrat, tot i que va aconseguir la Lliga, a causa de la mediocritat del joc dels madrilenys.