Esports

L'alemany Marcus Burghardt, el vencedor de la divuitena etapa

Tour de França

El ciclista alemany del Columbia, Marcus Burghardt, ha guanyat la divuitena etapa del Tour de França, de 196 quilòmetres, després d'imposar-se al sprint a Carlos Barredo (Quick Step), que ha intentat aconseguir el triomf en nombroses ocasions en els últims deu quilòmetres.

Al voltant del quilòmetre 80 l'asturià Barredo i Marcus Burghardt s'han unit en cap de carrera, tot i que els dos corredors havien saltat molts quilòmetres abans del gran grup, arribant a tenir 10:50 minuts d'avantatge amb el grup principal i 5:52 amb Roman Feillu (Agritubel), Le Mevel (Credit Agricole) i Mikel Astarloza (Euskaltel-Euskadi).

En la última ascensió de la jornada, la Cóte de Sorbiers (4ª categoria), a 10 quilòmetres del punt d'arribada, els dos ciclistes han sigut conscients de que el triomf seria per un dels dos, per aquest motiu han trencat el pacte de col·laboració, que els havia permès ser caps de carrera, i han començat les hostilitats fins l'últim quilòmetre i mig, on s'ha imposat Marcus Burghardt al sprint.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.