Esports

El Joventut no és igual sense Rudy

Lliga ACB

Rudy és ara mateix el jugador més determinant del bàsquet europeu i, si no juga, és normal que el rendiment del Joventut no sigui el mateix. Ara, tampoc és normal que el nivell de joc de la Penya sigui tan decebedor com el que va mostrar ahir a la pista de l’Unicaja Màlaga, on va ser apallissada per 92-64.

Amb aquest resultat, el Madrid s’assegura el primer lloc de la fase regular i la participació a l’Eurolliga, i el Joventut intentarà aprofitar la segona oportunitat, dijous a Badalona contra el Granada, per assegurar-se la segona posició.
Un partit en què Rudy segurament ja estarà recuperat de les molèsties físiques.

Noel va sortir al cinc inicial, però el seu debut va ser testimonial. L’aler va jugar 9 minuts i no va anotar després de fallar els dos tirs de camp que va intentar. Les claus de la clara derrota verd-i-negra cal trobar-les en el 4/22 en triples, el 10/20 en tirs lliures, la poca intensitat defensiva de moltes fases del matx i també l’encert de l’Unicaja (11/16 triples), que va tenir Gabriel, Carlos Jiménez, Haislip i Cabezas com a jugadors més destacats. De la Penya, que va arribar a perdre per 32 punts (76-44), ben poca cosa se’n pot salvar i ara caldrà que, un altre cop amb Rudy, es torni a posar les piles de cara al play-off.

Al seu torn, el Ricoh va caure a Bilbao per 89-77 tot i dominar fins al descans (va tenir un 31-41), i no va poder certificar la permanència a l’ACB. Ara són cinc els equips que es juguen la segona plaça de descens: Estudiantes, Granada, Valladolid, Menorca i Ricoh. Els manresans, per no dependre de tercers, han de guanyar un dels dos partits que els resten: dijous que ve al Nou Congost contra el Lleó, en el partit a priori més assequible, o a la pista de l’Unicaja.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.