Esports

Messi estarà de baixa entre 4 i 5 setmanes

Futbol

El davanter del FC Barcelona Leo Messi estarà de baixa entre quatre i cinc setmanes, després de confirmar-se el trencament a la part alta del bíceps femoral de la cuixa esquerra a l'ecografia realitzada aquest matí, segons han anunciat els serveis mèdics del club blaugrana.
Els pitjors presagis sobre la lesió del menut atacant argentí han estat confirmats després de ser-li realitzada la pertinent ecografia aquest matí, segons ha confirmat aquesta tarda el web de l'equip català.

La conseqüència immediata, serà la seva absència al 'gran clàssic' que disputaran el pròxim cap de setmana el FC Barcelona i Reial Madrid al Camp Nou. La tranquilitat del calendari en aquestes dates, farà que Messi tan sols s'absenti entre cinc i set partits en el cas que els barcelonistes superin el còmode enfrontament coper contra l'Alcoià.

Leo Messi, anomenat 'La Pulga', va caure lesionat al minut 44 del xoc que va enfrontar els blaugrana amb l'equip valencianista anit. Després d'un mal gest en un llançament fortuït, es va veure obligat a deixar el camp entre evidents gestos de dolor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.