El Uhlenhorster alemany campió de l'Eurolliga i l'Egara acaba quart

Hoquei

El Uhlendorster alemany ha derrotat per 1-0 al HGC holandès, a la final a quatre de l'Eurolliga d'hoquei, que s'ha disputat a Rotterdam i en la que l'Egara, ha acabat quart després d'empatar (2-2) i perdre en la tanda de penals per 1-2 davant l'onze local el HC Rotterdam.

Els alemanys que havien deixat ahir fora de la final a l'Egara, han aconseguit el títol amb un gol d'or de Benjamin Koop en el minut 3 de la pròrroga, després que el partit va finalitzar amb empat sense gols.

De la seva banda l'equip català que s'ha posat per davant al marcador amb gol de Edi Tubau en el minut 4 ha vist com en el 26 i en el 32 el Rotterdam donava la volta al marcador.

No obstant això cinc minuts més tard que l'equip holandès s'avancés al marcador, novament Edi Tubau ha equilibrat el marcador que s'ha mantingut igualat fins al minut 70. El desempat a favor de l'equip local ha arribat en la tanda de penals, després de fallar precisament el golejador Edi Tubau el seu llançament.